RSS

За организираните престъпници…

30 дек.

jollyroger pngИмало едно време една група организирани престъпници. Те били престъпници, защото си дърпали филми от интернет, а били организирани, защото от време на време се организирали я на кръчма, я на пейнтбол, я на някое друго развлекателно занимание.

Един ден един от тези организирани престъпници гледал един репортаж (клик), и понеже и той като другите хора бил човек си задал въпроса: „Какво мога да направя аз?“. Постнал една тема (клик) на мястото, където се събирали другите организирани престъпници (за да си говорят), и се нагърбил с тежката задача да ги организира (нищо, че са организирани престъпници). Част от другите престъпници (понеже и те били хора като всички останали хора), взели идеята присърце и с общи усилия събрали една скромна сума, която употребили не за престъпни деяния, или лични забавления, а за да зарадват поне малко дечицата в дом „Надежда“ (които също са хора като нас).

Един от престъпниците си бил взел камерата, а друг (аз) решил да използва материала, за да направи един псевдо репортаж (клик). Репортаж, който няма за цел да ви разкаже какво правят другите престъпници, а такъв който иска да ви покаже, че някъде там има деца, които се нуждаят от нашата прегръдка и усмивка. От нашето внимание, но не само по празниците, а през цялата година.

Ние със сигурност ще отидем пак, не е толкова трудно – ела и ти!

PS: Това е моята лична гледна точка, и тя не може да бъде приемана като гледната точка на Arenabg.com; или forum.arenabg.com; защото аз съм просто един потребител (според някои може и да съм престъпник);

PS2: Специални благодарности на CrazyShark, за помощта при избора на музика за „псевдо репортажа“.

 
4 коментара

Публикувано от на 30 декември, 2007 в Общи приказки, Псевдо анализи

 

4 отговора на “За организираните престъпници…

  1. fogost

    30 декември, 2007 at 20:38

    No comment! Браво Stranger!

    Харесвам

     
  2. Тори

    30 декември, 2007 at 23:29

    И аз искам да благодаря на CrazyShark за прекрасния подбор на озвучението към филмчето. Наистина добра работа и на двамата.

    Харесвам

     
  3. Боян Юруков

    31 декември, 2007 at 2:00

    Браво!

    Харесвам

     
  4. Марио

    31 декември, 2007 at 22:27

    Подкрепям вашата инициатива. Дано и занапред да правим такива хубави инициативи, въпреки че сме „организирани престъпници“ 🙂 Браво на всички, които са положили усилия това да стане реалност и децата да се усмихнат

    Харесвам

     

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.